Man (33) neergestoken door straatrovers

  • Houten

Na een straatroof in Houten, op 29 maart 2024, sloeg één man zonder broek op de vlucht. Het slachtoffer had daaraan vast weten te houden. De politie kan u beelden laten zien van het incident en van één of meer andere betrokkenen.

Het ging er zeer gewelddadig aan toe die vrijdagavond aan Het Spoor. Een 33-jarige man had zijn auto geparkeerd en liep naar de deur van zijn appartementencomplex, toen hij werd belaagd en gestoken.

Ernstig gewond

Het slachtoffer houdt aan de aanval mogelijk blijvend letsel over. Terwijl hij die 29e maart vlak bij zijn woning ernstig gewond achterbleef, werd op een parkeerplaats in de buurt een man zonder broek gefilmd. Die verdachte is inmiddels aangehouden, maar over de andere betrokkene(n) is helaas nog weinig bekend.

Bellende man

Neem alstublieft contact op als u een idee heeft wie de bellende man op de beelden zou kunnen zijn. Hij lijkt een lichte huidskleur te hebben en aan zijn glimmende schedel te zien die vrijdagavond is hij kaal of had hij in elk geval toen een geschoren hoofd.

Ook wil de politie graag achter de identiteit komen van de twee mannen die rondom het geweldsincident op beeld werden vastgelegd daar bij het appartementencomplex aan Het Spoor. Vertellen wat u weet kan als dat voor u beter voelt ook anoniem.

242243 Houtn Sv Hetspoor2
Het Spoor in Houten
Anniko van Santen
Tip doorgeven

Vertel wat u weet

Contact opnemen met de politie kan op onderstaande manieren.

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Het Spoor in Houten

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.