Man (64) beroofd van dierbaar horloge

  • Breda

Een inwoner van Breda is op zaterdagavond 7 oktober met een vuurwapen bedreigd door een straatrover die het op zijn horloge voorzien had. Het slachtoffer verzette zich met hand en tand, ondanks dat hij aan een scootmobiel gebonden is. Helaas moest meneer het onderspit delven toen hij met zijn scootmobiel omviel.

De reden dat het slachtoffer absoluut niet van plan was het horloge af te geven, is dat hij het van zijn overleden broer had geërfd. De gewapende dader had daar geen boodschap aan; hij had gespot dat het om een kostbare Rolex ging.

232417_breda_rolex1.jpg
Het horloge dat met geweld werd afgepakt

Kenmerken dader

Een en ander speelde zich tegen middernacht af op het Oranje Nassauplein, toen het slachtoffer op weg naar huis was na een feestje. Doordat de dappere 64-jarige uiteindelijk op straat belandde, wist de dader met geweld alsnog het horloge te pakken te krijgen.
Denkt u alstublieft mee over de identiteit van de straatrover. Hij had na die zaterdagavond ineens een dure Rolex, die hij misschien heeft geprobeerd te verkopen, en voldoet aan het volgende signalement:
 –  rond 30 jaar oud
 –  droeg donkerkleurige kleding
 –  ongeveer 1.75 meter lang
 –  had een pet op
 –  beschikte over een vuurwapen.

232417_breda_rolex6.jpg
De Rolex van het slachtoffer
Anniko van Santen
Tip doorgeven

Help de politie

Beschikt u over camerabeelden van die late avond in de buurt van het Oranje Nassauplein? Neem alstublieft contact op met de politie of upload uw materiaal direct via het tipformulier hieronder.
Heeft u een idee wie de straatrover kan zijn en/of waar het horloge van het slachtoffer nu is? Als die Rolex ergens te koop aangeboden is, dan is dat zonder de gebruikelijke papieren geweest.
Meld alstublieft wat u weet; desnoods anoniem.

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Oranje Nassauplein

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.