Man met haast overvalt tankstation Haan

  • Kaatsheuvel
  • Update 

Op donderdag 11 februari 2018 krijgt een medewerkster van een benzinestation aan de Van Heeswijkstraat de schrik van haar leven. Een onbekende man bedreigt haar met een vuurwapen.

Update

Ondanks 40 tips is nog niet duidelijk wie de overvaller is. In februari bedreigde hij een medewerkster van tankstation Haan met de dood. Weet u wie de man is, geef het s.v.p. alsnog door.

118193_kaatsheuvel_dada.jpg

Rond 19.20 uur komt een man de tankshop binnengelopen. In eerste instantie vraagt hij om een pakje sigaretten, maar binnen enkele seconden richt hij een vuurwapen op de medewerkster.

  • Wie herkent deze man?
118193_kaatsheuvel_dadb.jpg
Plastic tas

Compleet overdonderd pakt zij een plastic tas en opent de kassalade. De overvaller zegt nog dat ze moet opschieten, want ‘hij heeft haast’. Hij vraagt ook nog specifiek naar briefjes van 50 euro. Wanneer de vrouw aangeeft deze niet in haar lade te hebben, wordt hij boos. Hij grist de tas uit haar handen en rent de winkel uit.

118193_kaatsheuvel_tas.jpg

De blauwe plastic tas is voorzien van het logo van het benzinestation.

118193_kaatsheuvel_dadd.jpg
Efteling

De man rent weg langs de wasstraat van het benzinestation in de richting van de Efteling. Het is onduidelijk of hij hier lopend verder is gegaan of met een vervoersmiddel.

  • Wie heeft die donderdagavond 11 februari iets opvallends gezien in de omgeving van de Van Heeswijkstraat?
Anniko van Santen
Tip doorgeven

Help de politie

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Van Heeswijkstraat

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.