Vrouw (79) dupe van zakkenrolster met vlotte babbel

  • Kaatsheuvel
  • Update 

Een zakkenrolster slaat dinsdag 27 maart toe bij de ingang van winkelcentrum Hoofdpoort aan de Hoofdstraat. Zich van geen kwaad bewust, wisselt het slachtoffer (79) die middag vijf euro op verzoek van een jonge vrouw. Enkele minuten later komt ze erachter dat ze is gerold. De vermoedelijke zakkenrolster was in het gezelschap van een andere vrouw.

Update

Er zijn een aantal hele bruikbare reacties binnengekomen, waaronder dat het meisje ook in België actief is. Bedankt voor het meedenken!

Nog geen veertig minuten later, rond 15.10 uur, wordt er in Waalwijk voor het eerst gepind met de gestolen bankpas. Enkele minuten later volgt een tweede pinactie. De vrouw die geld opneemt, is vastgelegd door bewakingscamera’s.

118517_kaatsheuvel_dadg.jpg
Flink bedrag gepind

Maar de twee pinacties in Waalwijk zijn kennelijk niet genoeg; er wordt rond 15.50 uur ook nog gepind in Tilburg. In totaal wordt zo’n 1.350 euro buitgemaakt.

118517_kaatsheuvel_dada.jpg
Signalement pinner

De vrouw heeft een Oost-Europees uiterlijk, een lichtgetinte huidskleur en is tussen 20 en 30 jaar oud. Ze heeft donkere ogen en wenkbrauwen. Ze droeg die dag een zwarte broek en witte gympen.

118517_kaatsheuvel_2luik.jpg

Om zich te vermommen gebruikte ze een roze omslagdoek met een print van cirkels en bloemen en een donkere hoofddoek met een wit patroon.

  • Wie herkent de vrouw op de bewakingsbeelden?
Anniko van Santen
Tip doorgeven

Help de politie

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Hoofdpoort

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.

MEER OVER