Man met mes overvalt Kruidvat-filiaal

  • Rotterdam

Op maandagavond 23 mei 2022 werd een Kruidvat-filiaal overvallen aan de Goudsesingel in Rotterdam. De dader had heel erg zijn best gedaan om onherkenbaar te blijven, maar hopelijk weet iemand desondanks wie hij is.

Rond 19.45 uur kwam hij de winkel binnen. Bij de kassa’s aangekomen, trok hij een mes en bedreigde hij de twee aanwezige medewerkers. Het geld uit twee kassa’s moest in een plastic tas, maar daarmee nam de overvaller nog geen genoegen. Hij dwong de slachtoffers naar het kantoor.

Weg via achterdeur

Voortdurend dreigend, verbaal en met zijn mes, eiste hij nog meer geld. Er zat voor de medewerkers niets anders op dan een aantal rollen muntgeld af te geven. Die bleken te zwaar voor de plastic tas, waarop de overvaller een vuilniszak eiste.
Met die vuilniszak vol buit verliet hij het pand via de achterdeur aan de Herman Robbersstraat, in de richting van de Carel van Nieveltstraat.

Kenmerken overvaller

De dader, vermoedelijk een twintiger, beschikte destijds ineens over een grote hoeveelheid munten van 1 en 2 euro. Mogelijk is dat iemand in zijn omgeving opgevallen.
Hij lijkt vrij tenger, heeft donkere ogen en mogelijk een getinte huidskleur. Ook lijkt de overvaller vrij grote voeten te hebben. Hij sprak Nederlands, maar gebruikte daarbij veel Engelse termen.

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Deel uw informatie

Goudsesingel

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.

MEER OVER