Mislukte overval Plusmarkt aan de Pliniusstraat

  • Rotterdam
  • Update 
tcm17297616_large.jpg

Dankzij de oplettendheid van een personeelslid gaat een overval niet door.

Update

Ook hier geen tips, terwijl de beelden van de man die daar alvast de boel verkende redelijk duidelijk waren.

Drie mannen willen op woensdag 17 oktober 2012 ’s avonds na sluitingstijd de Plusmarkt aan de Pliniusstraat in Rotterdam-Lombardijen overvallen. Na 21.00 uur is via een nooddeur een man binnengekomen, die zich in eerste instantie schuilhoudt in de bedrijfskantine. Als hij naar buiten komt, wordt hij door een personeelslid op heterdaad betrapt en weet hij naar buiten te vluchten. Daar zagen getuigen twee andere mannen met bivakmutsen op.

tcm17297614_large.jpg
Dader 1

De man op de beelden moest waarschijnlijk de boel alvast verkennen. Het is een man met een negroïde uiterlijk. Hij droeg een zwarte jas en broek en zwarte schoenen met een witte zool.

tcm17297615_large.jpg
Daders 2 en 3

Eén persoon was licht getint, ongeveer 25 jaar, rond de 1.70 m, normaal postuur en hij droeg een soort bomberjack. Verder is over hem niet veel meer bekend omdat hij een capuchon over zijn hoofd droeg en een zwart/wit geblokte sjaal voor zijn gezicht had. Van de andere persoon is alleen bekend dat hij ook een bomberjack droeg, waarbij het leek alsof er iets zwaars in zijn zakken zat.

  • Wie is er op woensdag 17 oktober 2012 ’s na 21.00 uur getuige geweest van de mislukte overval op de Plusmarkt aan de Pliniusstraat in Rotterdam-Lombardijen?

  • Wie (her)kent aan de hand van de bewakingsbeelden en / of de signalementen de daders?

Pliniusstraat

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.