Mislukte ramkraak telecomwinkel BBM Mobiel aan de Kerkstraat

  • Bodegraven
  • Update 

In plaats van de winkel wordt één van de daders door de auto geramd.

Update

De zaak is nog niet opgelost, wie kent dus bijvoorbeeld nog iemand die na 5 november opeens onverklaarbaar beenletsel had?

In de nacht van woensdag 5 november 2014 rond 03.00 uur ramt een Volkswagen Golf de pui van de BBM Mobiel telecomwinkel aan de Kerkstraat in Bodegraven. De klap is niet hard genoeg en de auto rijdt nogmaals achteruit voor een tweede poging. Op dat moment wil een andere dader iets uit de achterbak pakken. De bestuurder ziet dat niet en rijdt de andere dader klem tussen de auto en de pui. Hij hinkelt gewond weg en de daders staken de poging.

tcm17331808_large.jpg
Gewond

Die ene ramkraker moet behoorlijk gewond zijn geraakt aan zijn linkerbeen of -knie. Die verwonding is een mooi spoor: het moet zijn opgevallen dat deze man na 5 november opeens last had van zijn linkerbeen. Mogelijk heeft hij zich door een huisarts of in het ziekenhuis laten behandelen.

tcm17331804_large.jpg
Achterlaten auto

De rode Volkswagen Golf wordt meteen na de mislukte ramkraak neergezet aan de Zeelt in de wijk Broekgraven in Bodegraven.

tcm17331805_large.jpg
Beschadiging

Door de klap tegen de pui had de auto een kapot achterlicht.

tcm17331811_large.jpg
Spanband

De daders moeten behoorlijke haast hebben gehad, want uit de achterbak hing nog een spanband.

tcm17331809_large.jpg
Hamer

In de auto trof de politie ook een hamer aan.

tcm17331806_large.jpg
Diefstal

De Volkswagen Golf blijkt de avond voor de overval op dinsdagavond 4 november rond 18.00 uur gestolen te zijn vanaf de Suringarstraat in Leiden.

tcm17331807_large.jpg
Dieven

Een oplettende buurtbewoner kon zich nog herinneren dat hij twee mannen had gezien toen die Golf werd weggenomen. Eén van hen kon hij goed beschrijven en is dus mogelijk één van de ramkrakers. Het is een jonge lichtgetinte man en ergens tussen de 18 en 20 jaar oud. Hij droeg een witte pet met daaronder donker krullend haar.

  • Wie is er in de nacht van woensdag 5 november 2014 rond 03.00 uur getuige geweest van de mislukte ramkraak op de BBM Mobiel telecomwinkel aan de Kerkstraat in Bodegraven?

  • Wie (her)kent aan de hand van de bewakingsbeelden in combinatie met de gestolen Volkswagen Golf de daders?

  • Wie is het opgevallen dat iemand na 5 november opeens gewond was aan zijn linkerbeen?

  • Wie heeft de daders op hun vlucht gezien?

  • Wie heeft gezien dat de daders de rode Volkswagen Golf hebben neergezet aan de Zeelt in de wijk Broekgraven in Bodegraven?

  • Wie heeft gezien hoe daders vanaf hier verder zijn gevlucht?

  • Wie herkent de spanband en de hamer in combinatie met de Volkswagen Golf?

  • Wie is er op dinsdagavond 4 november rond 18.00 uur getuige geweest van de diefstal van de Volkswagen Golf vanaf de Suringarstraat in Leiden of weet wie de dieven zijn?

Kerkstraat

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.