Motorrijder ervandoor na ernstig ongeluk met fietser

  • Tilburg

Een fietser in Tilburg belandde zwaargewond op het wegdek toen een motorrijder in volle vaart op hem botste. De motorrijder reed eerst een stukje door, maar kwam toen terug en keek naar het slachtoffer – om er vervolgens alsnog vandoor te gaan.

De aanrijding vond op 6 juni 2023 plaats op de Veldhovenring, ter hoogte van de Groeseindstraat. In de zoektocht naar de verdachte maakt de politie beelden van hem openbaar. Hij heeft in de omgeving over onder meer de Besterdring gereden.

Uitgeleend

De gezochte man reed die dag op een Honda ADV 750. Het kenteken daarvan is bekend en de politie heeft met de eigenaar gesproken. Hij vertelde dat hij de motorfiets destijds had uitgeleend, maar weet niet wie de man is die het ongeval veroorzaakte.

De naam Yousef werd genoemd. Dat hoeft uiteraard niet te kloppen, maar mócht u ene Yousef in verband kunnen brengen met zo’n Honda motorfiets, dan hoort de politie heel graag van u.

242304 Tilburg Sg Motor3
Soortgelijke motorfiets

Mollige twintiger

De motorrijder die het slachtoffer hulpeloos op straat achterliet, lijkt wat mollig en wordt tussen 20 en 30 jaar oud geschat. Kijkt u alstublieft goed naar zijn gezicht, zijn kleding en de opvallende helm die hij droeg. Heeft u een idee wie deze man kan zijn, neem dan alstublieft contact op met de politie.

Nekwervels gebroken

Het slachtoffer liep blijvend letsel op. Hij had een hoofdwond die nog altijd niet helemaal geheeld is en heeft door twee gebroken nekwervels een zogenoemde incomplete dwarslaesie. Meneer heeft dagelijks last van zenuwpijnen en tintelende handen.

242304 Tilburg Tsr
Laat a.u.b. van u horen als u deze man herkent
Anniko van Santen
Tip doorgeven

Help de politie

Wie weet of vermoedt meer over de motorrijder op de beelden?

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Veldhovenring in Tilburg

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.