Beloning

Nieuw beeldmateriaal van gezochte Jos Leijdekkers

  • Internationaal

De politie heeft nieuw beeldmateriaal in handen van de voortvluchtige Jos Leijdekkers, die sinds mei 2022 op de Nationale Opsporingslijst staat. Er is een beloning van 200.000 euro uitgeloofd voor de tip die tot Leijdekkers’ aanhouding leidt.

In het buitenland

Op basis van nieuwe informatie is een compositietekening gemaakt. De nu 31-jarige Leijdekkers zou er recentelijk hebben uitgezien als op deze tekening. Daarnaast heeft de politie beelden ontvangen waar de voortvluchtige op staat. Leijdekkers verblijft zeer waarschijnlijk in het buitenland.

222277_jos_Leijdekkers_compo.jpg
Recente compositietekening van Jos Leijdekkers

Hopelijk nieuwe tips

In het belang van het onderzoek worden geen verdere mededelingen gedaan over de herkomst van de nieuwe afbeeldingen. De politie deelt ze in de hoop dat mensen een beter beeld krijgen van Leijdekkers’ huidige uiterlijk en/of misschien weten waar de foto’s zijn gemaakt.
Het Openbaar Ministerie garandeert dat als u enkel de precieze locatie van Leijdekkers doorgeeft, uw naam niet in het dossier terechtkomt. Wél kunt u dan nog aanspraak maken op de hoge, belastingvrije beloning.

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Help de politie

Behalve op de manieren hieronder, kunt u uw informatie over Jos Leijdekkers met de politie delen door te mailen naar [email protected] of te bellen naar het speciale nummer +31 6 3888 4493.

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

MEER OVER