BeloningVermist

Nieuwe informatie in onderzoek vermissing Naima Jillal

  • Amsterdam

Binnen het criminele milieu zouden mogelijk een foto of foto’s circuleren waaruit zou blijken dat Naima Jillal niet meer in leven is. De destijds 52-jarige vrouw wordt sinds zondagavond 20 oktober 2019 vermist.

Naima Jillal stapte die zondagavond in bij een donkerkleurige auto op de Gustav Mahlerlaan op de Amsterdamse Zuidas. Sindsdien is er geen enkel levensteken meer van haar vernomen. 

Mislukte cocaïnedeal?

Aanwijzingen dat de vrouw slachtoffer zou zijn geworden van een misdrijf, had de politie al eerder ontvangen. Haar verdwijning heeft mogelijk te maken met een mislukte cocaïnedeal, waarvoor ze ter verantwoording zou zijn geroepen.

Mogelijk niet meer in leven

Onlangs is er nieuwe informatie binnengekomen. De politie heeft vernomen dat er mogelijk een foto of meerdere foto’s in het criminele milieu circuleren waaruit zou blijken dat Naima Jillal niet meer in leven is.
De politie heeft dit beeldmateriaal niet zelf gezien, maar er is wel gepraat over het bestaan van de foto’s. Dat betekent dat er mensen zijn die vermoedelijk weten wat er met Naima Jillal is gebeurd, en hoe de politie haar kan vinden.

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Neem contact op met de politie

Beschikt u over informatie of over het beeldmateriaal dat van belang kan zijn voor het onderzoek? Geef het alstublieft door. Dit kan ook anoniem via Meld Misdaad anoniem of Team Nationale Inlichtingen. Uw gegevens komen dan niet in het politiedossier terecht.

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Gustav Mahlerlaan

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.

MEER OVER