Onderzoek dood Mona Baartmans

  • Delft
  • Update 

Het stoffelijk overschot van Mona Baartmans is woensdag 31 oktober aangetroffen in de buurt van het Jack Dawson Green Pad in Heinenoord. De politie is op zoek naar meer informatie.

Update

Drie tips na de uitzending van 6 november. De politie is nog steeds op zoek naar meerdere getuigen.

Lees ook: Mona Baartmans (79) vermist.

De oudste zoon van Mona Baartmans is nog steeds een verdachte in de zaak.

doodmonabaartmans3010_megane.jpg
Zwarte Renault Megane

Het is inmiddels duidelijk dat de zwarte Renault Megane, met kenteken 98-LT-LK, die zondagavond 23 september urenlang rond de Heinenoord is geweest. De auto had een rood schildpadje op het dashboard. De politie komt graag in contact met mensen die de auto daar ’s avonds of in de daarop volgende nacht en vroege ochtend hebben gezien. Mogelijk is de auto ook nog in de omgeving van Puttershoek gezien.

doodmonabaartmans3010_jackdawsongreenpad.jpg
Getuigenoproep omgeving Heinenoord

Het team komt ook graag in contact met een aantal mensen die daar die nacht geweest zouden zijn. Onder andere een stel in een KPN auto. Deze getuigen zouden daar zondagavond over de dijk hebben gereden. Vervolgens hebben ze vlakbij het monument hun hond uitgelaten.Ook is er rond 21.00 uur een donkere bestelbus geweest, mogelijk van een hondenuitlaatservice.En rond middernacht is er een geparkeerde auto van de dijk weggereden.Kent u of bent u de inzittende van één van deze auto’s? Of is u iets opgevallen rond de plek waar het lichaam van mevrouw Baartmans is gevonden? Meld het via 0800 – 6070.

Getuigen Delft

De politie zoekt ook nog steeds naar de mogelijke getuigen in Delft. Kent of herkent u iemand op deze beelden? Laat het de politie weten.

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Help de politie

Delft

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.