Ontvoering oudere man (78) aan de Grote Winkelweg

  • Venlo
  • Update 

Terwijl hij uren in een auto ligt, wordt zijn huis overhoop gehaald

Update

Er kwamen 2 tips met een naam, maar de ontvoering is nog niet opgelost. Als u weet wie deze man is dan is uw tip nog van harte welkom.

Op woensdagochtend 24 februari 2016 rond 08.00 uur is een man van 78 jaar bezig met het verzorgen van zijn paarden aan de Grote Winkelweg in Venlo als hij door twee mannen met geweld in een auto wordt gesleurd. 

svmaasbreesestr.jpg
Ontvoering en mishandeling

Terwijl hij mishandeld achterin die auto ligt, wordt ondertussen zijn huis aan de Maasbreesestraat overhoop gehaald. Er verdwijnen geld en sieraden. Na een paar uur wordt de man aan de Grote Winkelweg uit de auto gegooid.

  • Wie is getuige geweest van de woninginbraak en/of ontvoering?

Motief

De ontvoering houdt de Limburgse politie nu al maanden bezig. Waarom een man van 78 jaar met zoveel geweld meenemen om zijn huis te overvallen? 

  • Wie weet meer over een mogelijk motief? 
venlo_dada.jpg
Onbekende man

De man woont aan de Maasbreesestraat, daar zijn de daders zijn huis ingekomen. Een buurtbewoner heeft een camera hangen die op de voorkant van de straat gericht staat. Iedereen die daar die ochtend is langsgekomen heeft de politie weten te traceren om te kijken of zij iets van de ontvoerders hebben gezien, maar 1 man nog niet. Daar zijn camerabeelden van en die wil de politie met spoed spreken. 

  • Wie is de man op de camerabeelden? 
Anniko van Santen
Tip doorgeven

Help de politie

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Grote Winkelweg

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.