Overleden man (38) slachtoffer van misdrijf

  • Leiden

Op donderdagavond 6 juni 2024 trof in Leiden een vrouw haar 38-jarige partner levenloos aan in zijn appartement. De ingeschakelde politie concludeerde al snel dat de man slachtoffer van een misdrijf is geworden. De woning aan de Korte Langestraat is na forensisch onderzoek voorlopig verzegeld.

Over een motief of aanleiding voor het levensdelict is nog niets bekend, evenmin als wie erbij betrokken is of zijn geweest. Om in contact te komen met mogelijke getuigen en ieder ander die over nuttige informatie beschikt, geeft de politie de laatst bekende beelden van het slachtoffer vrij. In overleg met zijn familie is meneer daarop onherkenbaar gemaakt.

Wie zag het slachtoffer?

De 38-jarige Leidenaar bezocht rond 11.30 uur het Albert Heijn-filiaal aan de Hooigracht. Toen hij die winkel verliet, liep hij in de richting van de Ingenieur Driessenstraat. Ongeveer acht uur later werd meneer thuis dood aangetroffen.

Kijkt u alstublieft goed naar het slachtoffer en laat het de politie weten als u hem die donderdag 6 juni nog ergens heeft gezien. Hij droeg een zwart trainingspak van het merk LaCoste, met witte accenten op zowel de borst als de broekspijpen, en had een donkerkleurige pet op.

Uw informatie of beelden

Wat kan het slachtoffer tussen 11.30 en 19.30 uur die donderdag zijn overkomen? Waar is hij geweest en met wie heeft hij contact gehad? Meld het bij de politie als u meer denkt te weten. Geef het alstublieft ook door als u iets opvallends heeft gezien bij het appartementencomplex aan de Korte Langestraat.

Beschikt u over camerabeelden waarop iets belangrijks kan staan, dan hoort de politie heel graag van u. Het gaat daarbij om de omgeving van de Herengracht, grofweg het gebied tussen de Hooigracht en Waardgracht. Uw materiaal direct naar de recherche uploaden kan hieronder met het tipformulier.

242275 Leiden P D2
Appartementengebouw aan de Korte Langestraat
Anniko van Santen
Tip doorgeven

Vertel wat u weet

Ieder beetje informatie kan in dit onderzoek van groot belang zijn. Vertellen wat u weet of heeft gezien kan als dat voor u beter voelt ook anoniem of in een vertrouwelijk gesprek met het TNI.

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Korte Langestraat in Leiden

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.

MEER OVER