Overval Chinese massagesalon aan de Bergweg

  • Rotterdam
  • Update 

Rond 22.10 uur op donderdag 28 juni 2018 worden de medewerksters van de massagesalon overvallen door drie mannen. Zowel in de salon als buiten op straat zijn de daders gefilmd.

Update

Vijf tips, waarbij ook mogelijke namen zijn genoemd. Bedankt!

Er zijn twee masseuses aanwezig wanneer de overvallers binnenkomen. Eén van de vrouwen is met een cliënt in een behandelkamer, de andere wacht op haar in de ontvangstruimte.

Signalementen

In eerste instantie gaat het om twee overvallers, maar zo'n anderhalve minuut na zijn kompanen komt er een derde binnen.

119040_rotterdam_dad1b.jpg

Dader 1 is een man van ongeveer 1.80 meter lang met een kaal hoofd en grote ogen. Hij droeg een zwarte broek, een zwart t-shirt en grijze gympen met witte zolen.

119040_rotterdam_dad2b.jpg

De man die met hem binnenkwam is 10 tot 15 centimeter kleiner en had donker, gemillimeterd haar. Zijn broek en schoenen waren zwart en hij droeg een grijs poloshirt met een blauw met witte print.

119040_rotterdam_dad3b.jpg

De derde dader had een wit capuchonvest aan waaronder vandaan een rood shirt te zien was. Verder droeg hij een zwarte broek en zwarte schoenen en had hij een zwarte pet op.

  • Wie herkent de mannen op de bewakingsbeelden?

Portemonnee met 300 euro

De vrouwen werden hardhandig bij de nek gegrepen, aan hun haren getrokken en met meer geweld bedreigd. Ze hebben onder druk een portemonnee afgegeven van het merk Louis Vuitton. Daarin zaten, behalve zo'n 300 euro aan contant geld, een ING-bankpas en een verblijfsvergunning.

  • De portemonnee zou ergens gedumpt kunnen zijn. Wie heeft die gevonden, mogelijk met de verblijfsvergunning erin van een Chinese vrouw?
119040_rotterdam_dad1-2a.jpg
Mogelijk Oost-Europees

Mede dankzij de bewakingscamera's van omliggende bedrijven zijn er duidelijke beelden van de daders. Volgens de slachtoffers zou het om Oost-Europese mannen gaan.Laat het weten als u een of meer van hen herkent.

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Help de politie

Bergweg

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.