Overval filiaal snackbar Verhage in winkelcentrum aan de Kort Ambacht

  • Zwijndrecht
  • Update 
tcm17301119_large.jpg

Het vuurwapen werd voor hun ogen doorgeladen en op hun hoofden gericht.

Update

Op de bewakingsbeelden waren helaas geen gezichten te zien, maar u belde wel veel informatie door over de kleding van de beide overvallers. Zo’n 30 tips kwamen er binnen. Denkt u meer over de mannen zelf te weten, reageer dan alsnog.

Op zaterdagavond 8 december 2012 wordt rond 22.00 uur een filiaal van snackbar Verhage aan het einde van het winkelcentrum aan de Kort Ambacht door drie daders overvallen. De kassa gaat niet open en onder bedreiging van een vuurwapen worden de drie personeelsleden uit de keuken gehaald. Nadat één van de overvallers geld uit de kassa heeft gehaald, slaat hij die kapot. De daders willen ook nog bij de kluis, maar omdat dat even duurt, besluiten ze toch te vertrekken.

tcm17301118_large.jpg
Daders

De beide daders binnen hebben een getinte huidskleur, een breed postuur en droegen bivakmutsen.

tcm17301114_large.jpg
Dader 1

Hij is degene die het personeel met het vuurwapen bedreigde. Hij draagt een grote/lange donkere winterjas met capuchon. Onder zijn capuchon draagt hij een cap met ook iets van een (reflecterend) logo.

tcm17301115_large.jpg
Logo jas dader 1

Op zijn linkermouw heeft hij een onbekend logo.

tcm17301116_large.jpg
Dader 2

Hij draagt een andere, ook donkere jas met capuchon.

tcm17301117_large.jpg
Logo jas dader 2

Ook op zijn linkermouw zit een onbekend embleempje, dat lijkt op het logo op de mouw van dader 1. Mogelijk is het hetzelfde en zijn de jassen van hetzelfde merk.

  • Wie is er op zaterdagavond 8 december 2012 rond 22.00 uur getuige geweest van de overval op een filiaal van snackbar Verhage aan het einde van het winkelcentrum aan de Kort Ambacht in Zwijndrecht?

  • Wie (her)kent aan de hand van de bewakingsbeelden en/of de signalementen de daders?

  • Wie herkent de logo’s van de jassen en/of van de pet?

Kort Ambachtlaan

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.