Overval op kapperszaak l’Art de Coiffure

  • Rotterdam
  • Update 

Op vrijdag 16 juni 2017 is de 56-jarige eigenaresse van kapperszaak l’Art de Coiffure door twee mannen overvallen. Daarbij is de onderarm van de vrouw gebroken. Van de daders zijn bewakingsbeelden.

Update

Helaas pas 1 tip over deze twee overvallers. Als u vermoedt wie het zijn: tip!

Heeft u informatie die misschien kan helpen bij het oplossen? Geef uw tip dan hier rechtstreeks door aan de rechercheurs van deze zaak!

artdecoujfeure782_daders3.jpg
Overval

Op de Kop-van-Zuid in Rotterdam zit aan de Eric Kropstraat kapsalon l’Art de Coiffure. Vrijdag 16 juni staan rond 19.30 uur de 56-jarige eigenaresse en een medewerkster twee klanten te helpen wanneer de eigenaresse merkt dat het best warm wordt. Ze doet even de deur dicht zodat de airco beter zijn werk kan doen, wanneer twee mannen komen aangerend.

artdecoujfeure782_daders2.jpg
Gebroken arm

Als ze de deur opentrappen, breken ze de onderarm van de vrouw. Ze wordt met een mes en een vuurwapen bedreigd, en moet ondanks de gebroken arm de kassa openmaken. Terwijl een van de overvallers op de uitkijk staat, haalt de ander het geld uit de vrijwel lege kassa en stopt dat in zijn Lidl-tas. Samen rennen ze weg richting het Poortgebouw in Rotterdam. 

23546uhfdfw677777voorverkenning.jpg
Signalement

Een van de overvallers droeg een Anonymous-masker, de ander had een bivakmuts op, maar de kapster zag nog wel dat hij bruine ogen had en een lichtgetinte huid. Een paar minuten voor de overval is een van hen mogelijk onvermomd te zien op bewakingsbeelden. 

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Help de politie

 

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Eric Kropstraat

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.