Overval op tabakswinkel Kino aan de Oranjeboomstraat

  • Rotterdam
  • Update 
tcm17298041_large.jpg

In een half jaar tijd is de medewerkster twee keer overvallen.

Update

De overvaller is helaas nog niet herkend, blijf meedenken!

In Rotterdam-Zuid, in de wijk Feijenoord, wordt op dinsdag 12 februari rond 09.30 uur tabakswinkel Kino aan de Oranjeboomstraat overvallen. De man vraagt om een pakje sigaretten en krijgt dat. Maar dan ziet de medewerkster ineens het vuurwapen dat op de toonbank is neergelegd. De vrouw moet een plastic tas vullen met geld, maar zij vertelt dat er slechts 15 euro in de kassa zit. Van de medewerkster krijgt hij dan zijn tas, een briefje van 10 en een van 5 toegegooid. De overvaller raapt er maar één op en vlucht vervolgens de winkel uit.

tcm17298042_large.jpg
Vlucht

Buiten is een andere klant de man nog achterna gerend, maar die heeft hem niet meer te pakken gekregen. Wel werd gezien dat de overvaller is weggerend in de richting van het park vlak bij de Vuurplaat.

tcm17298036_large.jpg
Dader

Hij is vrij jong, lijkt nog maar rond de 18 jaar oud, hij heeft een donker getint uiterlijk, is tussen de 1.70 en 1.80 meter lang en hij sprak accentloos Nederlands. Hij droeg een donkerblauwe parka met capuchon. De capuchon had een beige/bruine bontkraag en daaronder zat nog een pet. Hij had een zwarte trainingsbroek aan.

  • Wie is er op dinsdag 12 februari rond 09.30 uur getuige geweest van de overval op tabakswinkel Kino aan de Oranjeboomstraat in de wijk Feijenoord in Rotterdam-Zuid?

  • Wie (her)kent aan de hand van de bewakingsbeelden en/of het signalement de dader?

  • Wie heeft de dader op zijn vlucht gezien?

Oranjeboomstraat

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.