Overval op Used Products in de Jonker Fransstraat

  • Rotterdam
  • Update 

Bij pandjeshuis Used Products, in het centrum van Rotterdam, worden tweedehands spullen gekocht en verkocht. Op donderdag 29 december wordt de zaak overvallen door een gewapende dader. Een dappere klant rent de gewapende overvaller nog achterna.

Update

Deze Rotterdamse overvaller wordt nog gezocht ondanks 2 reacties. Tips? Bel 0800-6070

dadd2.jpg
Overval

Die donderdagmiddag is een 21-jarige medewerker een klant aan het helpen als rond 12.00 uur een gewapende man de winkel komt binnengestormd. Hij haalt een vuurwapen uit zijn plastic tasje en richt dat van dichtbij op de doodsbange medewerker en klant.

dadschoen.jpg
Buit

Met een buit van ongeveer 300 euro in een wit met zwart tasje gaat hij er weer vandoor, gevolgd door de klant. De medewerker wil hem eigenlijk nog tegenhouden, daarom aarzelt hij even maar dan gaat hij er toch achteraan.

kaart3.jpg
Vluchtroute

Dankzij die dappere klant is bekend dat de overvaller de Jan van Loonslaan inrende en vervolgens linksaf de Hoveniersstraat insloeg. Daar was hij opeens nergens meer te zien. Het zou dus kunnen dat hij daar ergens naar binnen is gegaan of zich verstopte. 

dadb.jpg
Signalement

De overvaller is een man van tussen de 25 en 30 jaar oud, met een zeer donkere huidskleur, hij lijkt 1.80 tot 1.85 meter lang. Hij heeft een stevig postuur en had die middag opvallend bloeddoorlopen ogen, zijn oogwit was echt rood. Hij droeg een doek met een print voor zijn gezicht, droeg een neplederen jas en vrij nieuwe Nike Airs, de witte zool was onderop felgroen.

  • Wie (her)kent deze overvaller of heeft een vermoeden wie hij is? 
Anniko van Santen
Tip doorgeven

Help de politie

 

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Jonker Fransstraat

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.