Overvaller hotel bindt nachtportier vast

  • Alkmaar

De nachtportier van een hotel in Alkmaar werd in de nacht van 14 op 15 januari 2024 verrast door een gewapende overvaller. Die knevelde hem met tiewraps en sleepte hem aan zijn voeten naar de kluisruimte. De nog onbekende man wist een bedrag aan contant geld buit te maken en liet vervolgens de portier hulpeloos achter.

Kort voordat de dader binnenkwam en ook vrij snel na zijn vertrek is in de directe omgeving van het hotel een auto op beeld vastgelegd. De politie vermoedt dat het tweemaal dezelfde auto betreft en dat daar mogelijk de overvaller in reed.

242255 Alkmaar Bb

Beelden dader

Heeft u die vroege maandagochtend 15 januari tussen ongeveer 04.00 en 04.30 iets verdachts gezien bij het hotel aan de Prins Bernhardlaan? Of denkt u meer te weten over de auto die rijdend over de Westerweg werd gefilmd? Meld dat dan bij de politie.

Kijkt u alstublieft goed of u iets aan de overvaller herkent op de camerabeelden. Hij zou een lichte of licht getinte huidskleur hebben en droeg een hoody en een Nike-broek. Mogelijk ook zet zijn grote tas iemand aan het denken.

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Geef uw tip door

Contact opnemen met de recherche kan op de volgende manieren:

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Prins Bernhardlaan in Alkmaar

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.

MEER OVER