Poging moord man (60) aan de Buitenvaert

  • Kaatsheuvel
  • Update 

Twee mannen slaan de taxichauffeur met knuppels in elkaar.

Op donderdagochtend 10 december 2015 werd een man (60) zwaar mishandeld aan de Buitenvaert in Kaatsheuvel. Het slachtoffer wilde die ochtend rond 07.00 uur in zijn auto stappen toen er twee gemaskerde daders kwamen aangerend. Zij begonnen meteen op de man in te slaan met knuppels en lieten hem gewond achter.

  • Wie is er op donderdagochtend 10 december 2015 getuige geweest van de zware mishandeling van een man (60) aan de Buitenvaert in Kaatsheuvel?
tcm17348064_large.jpg
Vlucht

De daders zijn richting de Roestenbergstraat gevlucht en stapten nog in de Buitenvaert in een witte combo bestelauto.

  • Wie heeft de daders op hun vlucht gezien?
tcm17348063_large.jpg
Slachtoffer

Het slachtoffer heeft veel klappen kunnen afweren, maar hij is ook vaak geraakt. Met als resultaat zware kneuzingen en een hoofdwond die moest worden gehecht. Wel zit de man er emotioneel helemaal doorheen. Er is veel angst en stress, ook bij zijn familie.

  • Wie heeft er die donderdagochtend daar iets verdachts gezien wat met de zaak te maken zou kunnen hebben?
tcm17348065_large.jpg
Voorkennis

Het was een heel gerichte aanval op hem, door daders die wisten dat hij die ochtend al vroeg zou vertrekken. En dat terwijl het slachtoffer als taxichauffeur een steeds wisselend werkrooster heeft: hij werkt zowel in de ochtend, middag als avond.

tcm17348062_large.jpg
Motief

De reden zou iets zakelijks kunnen zijn, maar kan ook heel goed in de privésfeer liggen. Het kan zijn dat deze twee daders in opdracht hebben gehandeld. Als dat zo is, dan wil de politie graag weten waarom en wat die opdracht dan was.

  • Wie heeft er informatie over een motief?
tcm17348061_large.jpg
Daders

Beiden zijn tussen de 1.80 en 1.85 m, met een normaal postuur.

  • Wie heeft er informatie over de daders, mogelijk aan de hand van de bewakingsbeelden en de witte combo bestelauto?
tcm17348060_large.jpg
Witte combo

Die donderdagochtend 10 december rond 06.30 uur komt vanaf de Bredevaert richting de Roestenbergstraat een witte combo langs het huis van het slachtoffer gereden. Tegen 06.50 uur komt vanaf dezelfde kant weer een combo langsgereden. Dat zou de combo van de daders kunnen zijn. Als dat niet zo is, vraagt de politie de bestuurder zich te melden.

  • Wie heeft er die donderdagochtend de witte combo daar in de buurt gezien?
tcm17348066_large.jpg
Wachten

De daders hebben waarschijnlijk in een witte combo bestelauto zitten wachten tot het moment dat het slachtoffer naar buiten kwam. Dat kan zijn opgevallen, omdat daar in die buurt eigenlijk alleen bestemmingsverkeer komt.

Beloning

Soms kan een financieel duwtje helpen bij het oplossen van een zaak. De Hoofdofficier van Justitie in Brabant heeft een beloning beschikbaar gesteld van 5000 euro die deze poging tot moord oplost. Weet u meer, neem dan alsnog contact op, het is nooit te laat om een tip door te geven.

Buitenvaert

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.