Politie toont verdachten van supportersgeweld

  • Den Bosch

Bij de thuiswedstrijd van FC Den Bosch tegen Top Oss, op zaterdag 17 september 2022, ontstonden vechtpartijen tussen groepen supporters en werden onder meer hekken gesloopt. Stewards en beveiligers die probeerden in te grijpen, werden zelf slachtoffer van agressie en geweld. Een van de stewards raakte zwaargewond aan het hoofd.

Politieagenten en ME’ers die probeerden de partijen uit elkaar te houden, werden bekogeld met onder meer stenen en fakkels. Twee van hen raakten lichtgewond. Ook waren er die avond zelfs daders die hun broekriem af deden om er politiehonden mee te slaan.

232079_dnBosch_SV_Victorialaan2.jpg
Stadion De Vliert aan de Victorialaan

Herkenning gevraagd

Een aantal mensen is al aangehouden; zij hebben sowieso allen een stadionverbod van minimaal een jaar. Het verdere politieonderzoek richt zich op drie plaatsen delict waar supporters geweld hebben gebruikt.
Hieronder ziet u afbeeldingen van verdachten die op de derde plaats delict waren, net buiten het Bossche stadion.

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Geef uw tip door

Herkent u iemand, geef dat dan alstublieft door aan de politie en vermeld daarbij het nummer van de verdachte over wie u tipt. De nog gezochte verdachten van de andere twee locaties kunt u bekijken op de website van de politie.

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

De Vliert

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.