Politie waarschuwt voor gehaaide zakkenrollers

  • Tilburg/ Oosterhout/ Rijen

In het Brabantse Oosterhout, Rijen en Tilburg zijn meerdere mensen het slachtoffer geworden van gehaaide zakkenrollers. Herkent u één van de volgende personen? Neem dan alstublieft contact op met de Opsporingstiplijn: 0800 – 6070.

119952_brabant_oosterhoutdad.jpg
Zakkenroller in Oosterhout

La Place in Oosterhout

De politie is onder andere op zoek naar deze zakkenroller; hij was actief bij de La Place in Oosterhout. Terwijl een 37-jarige man zijn bestelling afrekent, weet hij slinks met de pintransactie mee te kijken. Kort daarna rolt hij de bankpas en pint daarmee zo’n 1250,- euro. De zakkenroller is met name te herkennen aan de pukkels op zowel zijn rechter- als linkerwang.

119952_brabant_rijen2luik.jpg
Zakkenrollers in Rijen

Albert Heijn in Rijen

Een 58-jarige vrouw werd bestolen tijdens het winkelen bij de Albert Heijn in Rijen. Tijdens het afrekenen lukt het de zakkenroller om haar pincode af te kijken. Kort daarna weet een blonde vrouw haar af te leiden en wordt haar bankpas gerold. De vrouw pint vervolgens met de buitgemaakte pas. Herkent u dit zakkenrol-duo? Neem contact op met de politie: 0800 – 6070.

119952_brabant_tilburg2luik.jpg
Zakkenrolsters in TIlburg

Zakkenrolsters in Tilburg

Ook in Tilburg werd een 79-jarige vrouw bestolen tijdens het winkelen. In het winkelcentrum Wagnerplein is op de beelden te zien hoe twee vrouwen haar continue achterna lopen. Ze ‘botsen’ vervolgens tegen haar op, rollen haar portemonnee en één van hen het pint vervolgens met de gestolen pas.

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Geef het door aan de politie

Als u één van de bovengenoemde zakkenrollers herkent; geef het door. 

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Tilburg

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.

MEER OVER