Schietincidenten aan de Cronesteinstraat en Spaansebocht

  • Rotterdam
  • Update 

Er zaten zelfs kogelgaten in een babyslaapkamer…

Update

Gelukkig meldden zich 6 getuigen. Informatie over een witte Mercedes die bij de Cronesteinstraat werd gezien is nog welkom!

In de nacht van vrijdag 26 op zaterdag 27 februari 2016 om 03.20 uur wordt de Cronesteinstraat in Rotterdam midden in de nacht opgeschrikt. Met in ieder geval één automatisch wapen is tientallen keren in het wilde weg geschoten. Auto’s van bewoners van de straat zijn geraakt en een aantal kogels vliegt een huis in. Er vallen gelukkig geen slachtoffers.

tcm17348085_large.jpg
Aanhoudingen

Mede omdat er meteen een politieheli wordt ingezet vinden agenten in een park een Portugees (29) die zich met een wapen probeerde te verstoppen. Later werden ook nog twee Rotterdammers gearresteerd.

  • Wie heeft er in de nacht van vrijdag 26 op zaterdag 27 februari 2016 rond 03.20 uur aan de Cronesteinstraat in Rotterdam iets gezien of gehoord wat met het schietincident te maken zou kunnen hebben?
tcm17348088_large.jpg
Tweede incident

Nog geen dag later wordt er weer geschoten in een Rotterdamse woonwijk. Aan de Spaansebocht in Spangen worden in de nacht van zaterdag op zondag 28 februari om 01.00 uur tien hulzen gevonden en vinden vier bewoners hun auto met kogelschade terug.

  • Wie heeft er in de nacht van zaterdag 27 op zondag 28 februari om 01.00 uur aan de Spaansebocht in Spangen iets gezien of gehoord wat met het schietincident te maken zou kunnen hebben
tcm17348086_large.jpg
Mercedes

Bij het schieten aan de Cronesteinstraat is een witte Mercedes gezien, die mogelijk met de daders heeft te maken. Als mensen die witte Mercedes ook hebben gezien, of iets anders dat met het schieten te maken heeft, dan hoort de politie graag van ze.

  • Wie heeft de witte Mercedes daar gezien?

Cronesteinstraat

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.