Straatrover op badslippers verwondt oudere dame

  • Eindhoven
  • Update 

Een 82-jarige vrouw uit Eindhoven liep op zondagmiddag 18 november 2018 een gescheurde heup op toen een onbekende man haar van haar tas beroofde.

Update

De zaak is nog niet opgelost. Tips over de dader, die mogelijk uit de omgeving van winkelcentrum Woensel komt, zijn nog welkom.

Het slachtoffer was na een bezoek aan een vriendin op weg naar huis, lopend met haar rollator. Op het Dalheimpad viel de dader haar van achteren aan. Hij duwde de vrouw naar de grond, greep haar handtas van de rollator en ging ervandoor.

  • Wie heeft iets gezien van de straatroof op het Dalheimpad, rond 17.00 uur op zondag 18 november?
118451_eindhvn_pddalheinpad1.jpg
Badslippers

De straatrover is gezien door een getuige. Hij droeg een trainingsbroek en -jack die niet bij elkaar leken te horen. Het jack was blauw en de broek was een lichtere kleur blauw en had witte strepen. Maar het meest opmerkelijk was het schoeisel van de dader: badslippers met daarin witte sokken.

Volgens de getuige is de dader zo’n 16 tot 19 jaar oud en heeft hij een Noord-Afrikaanse uiterlijk. Hij heeft een slank postuur, is rond 1.80 meter lang en heeft opvallend grote ogen. Zijn haar was bovenop kort en aan de zijkanten opgeschoren.

  • Wie weet wie de jonge man is die op zondagmiddag 18 november rond 17.00 uur op het Dalheimpad was? Hij droeg een niet-matchend trainingspak en liep met witte sokken in badslippers over straat.
118451_eindhvn_3luik.jpg
Twee tientjes

De tas die de straatrover meenam, is van zwart leer. Er zat een seniorentelefoon in van het merk Emporia en een rode knipbeurs met witte stippen. Daar zat hooguit twee tientjes aan kleingeld in.

Het is mogelijk dat de dader die spullen ergens heeft achtergelaten, maar tot nu toe zijn ze nog niet terecht.

  • Wie heeft de handtas, de knipbeurs en/of de Emporia telefoon gevonden of weet waar die zijn?
Anniko van Santen
Tip doorgeven

Help de politie

Dalheimpad

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.