Team Criminele Inlichtingen

U heeft in uitzendingen van Opsporing Verzocht vast al eens de naam gehoord van het Team Nationale Inlichtingen (TNI) van de politie. Het TNI is gerechtigd om uw persoonlijke gegevens af te schermen van zowel de politie als de Officier van Justitie als de verdachte(n) in het onderzoek waarover u informatie deelt.

Tijdens het telefonisch contact met het Team Nationale Inlichtingen kunt u op hoofdlijnen vertellen wat voor soort informatie u wilt delen. Aan de hand daarvan beoordeelt het TNI of het een zaak is die kan worden opgepakt door het Team Criminele Inlichtingen (TCI) van de politie-eenheid waar het feit speelt.
Het TNI zorgt ervoor dat u met het betreffende TCI in contact komt. U kunt via het TNI dus te allen tijde veilig tippen.

ov_20231228_tci.jpg
Een melding bij het TCI is strikt vertrouwelijk

Zware criminaliteit

Heeft u informatie over zware of georganiseerde criminaliteit zoals drugshandel, een liquidatie of witwaspraktijken? Neem dan alstublieft contact op met het Team Criminele Inlichtingen (TCI) – via het TNI op telefoonnummer 088 - 661 77 34.
Hoe uw contact met het TCI vervolgens verloopt, ziet u in de video bovenaan deze pagina. Meer informatie vindt u daarnaast op de website van de politie.

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Contact

Uw informatie met de politie delen kan op de volgende manieren:

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven