Twee bedrijfsinbraken door dezelfde daders

  • Winterswijk
  • Update 

Een van de daders draagt limited edition Nike Roshe One gympen

Update

Duidelijke beelden en aanknopingspunten, maar dat leverde toch maar 2 tips op. Kijk hier nog eens goed naar de beelden.

Op maandag 27 juni rijdt om 05.45 uur op de Stevinstraat in Winterswijk een Audi Station heel zachtjes langs. De politie vermoedt dat het de auto is van twee mannen die even later het bedrijf Dekalu Reklame op hetzelfde bedrijventerrein zijn binnengedrongen. 

160475_wk_dada2_dinxperlo.jpg
Dekalu Reklame in Winterswijk

Eenmaal binnen bij het bedrijf rennen de twee daders zenuwachtig rond. Snel op zoek naar een buit voor hun inbraak wordt ontdekt. Uiteindelijk vinden ze een geldkistje. De man met de zaklamp draagt opvallende Nike Roshe One schoenen met een knalrode neus.

Jodeco Glass in Dinxperlo

Ruim een half uur later duiken diezelfde schoenen èn mannen 27 kilometer van Winterswijk op, in Dinxperlo. Aan de Anholtseweg daar zit een glasgroothandel, met camera’s mèt geluid. Zo snel mogelijk proberen ze zoveel mogelijk waardevolle spullen te pakken: uiteindelijk slepen ze 2 iMac-computers en 3 camera’s naar buiten.

160475_wk_dada_dinxperlo.jpg
Daders

Het zijn blanke jonge mannen van waarschijnlijk in de 20. Vooral de man met de opvallende rode Nike Roshe One schoenen is ook goed in zijn gezicht te zien.  Hij heeft een vrij smal gezicht, opvallend grote oren en een grote smalle neus. En 27 juni reden de twee dus in een witte Audi Station.

  • Wie (her)kent de daders? 

  • Wie kent iemand met zulke Nike Roshe One gympen in combinatie met het signalement van de daders en de bewakingsbeelden? 
Anniko van Santen
Tip doorgeven

Help de politie

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Stevinstraat

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.