Twee mannen mishandeld door grote groep

  • Hengelo

Van een groep mensen die betrokken is geweest bij geweldpleging in het centrum van Hengelo, zoekt de politie nog twee verdachten. Beiden zijn bij het incident aan de Beekstraat tamelijk duidelijk op beeld vastgelegd.

In de nacht van zaterdag 17 op zondag 18 december ontstond na een concert in een discotheek rond 02.00 een opstootje in de Beekstraat. Eerst één en later ook een tweede man werd daarbij belaagd door de grote groep en beiden raakten gewond.

Capuchons en bril af

De nog gezochte verdachte die aanvankelijk een capuchon droeg, heeft een slachtoffer gericht tegen het hoofd getrapt. Even later deed hij in het zicht van de camera zijn capuchon af.
Ook verdachte nummer 2 droeg onbedoeld bij aan zijn eigen opsporing. Hij deed behalve zijn capuchon ook zijn bril af. Heeft u een idee wie deze mannen kunnen zijn, neem dan alstublieft contact op met de politie.

232155_hengelo_2luik9.jpg
Meld het a.u.b. als u weet wie dit zijn

Kneuzingen en bulten

Mede dankzij ingrijpen van beveiligers van de discotheek werd erger voorkomen, maar de slachtoffers kwamen bont en blauw thuis die nacht. Ze zaten onder de kneuzingen en één van hen had een aantal flinke bulten op zijn hoofd.
Het horloge van het tweede slachtoffer is tijdens het incident verdwenen. Mogelijk heeft een verdachte dat meegenomen en zet dat iemand aan het denken. Het gaat om een goudkleurige imitatie-Rolex.

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Geef uw tip door

Wie kan meer vertellen over (een van) de verdachten?

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Beekstraat

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.