Veel beeld van verdachte steekincident

  • Rotterdam

Rond 00.30 uur in de nacht van 11 op 12 juni 2024 werd in Rotterdam een man zwaargewond aangetroffen op de Mauritsstraat, niet ver van de vuilcontainers daar. Hij bleek meerdere keren te zijn gestoken. De politie heeft een verdachte op het oog en vraagt u over hem mee te denken.

De nog onbekende man had een zwarte Adidas-trainingsbroek aan met witte strepen en droeg een helder blauwe hoody met daaroverheen een gewatteerd jack van het merk The North Face. Zijn geheel zwarte sneakers lijken Nike’s te zijn van het type Air Force 1.

Vertel wat u weet

Kijkt u alstublieft goed naar de beelden hieronder en neem contact op als u weet of vermoedt wie de verdachte zou kunnen zijn of waar de politie hem kan vinden.

Over een aanleiding voor het steken is echter nog niets bekend; denkt u daar iets over te weten, meld dat dan a.u.b.

Vluchtroute

Nadat het slachtoffer werd neergestoken op de Mauritsstraat, vluchtte de verdachte over onder meer de Van Oldebarneveltstraat en -plaats, de Schiedamse Vest en Schiedamsesingel, de Karel Doormanstraat, de Witte de Withstraat, het Eendrachtsplein en de Westersingel.

Vermoedt u iets over de man of heeft u wellicht camerabeelden van die nacht waar hij op kan staan? Laat alstublieft van u horen op 0800-6070 of door middel van een tipformulier.

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Help de politie

Uw informatie met de recherche delen kan als volgt:

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

MEER OVER