Vrienden na stapavond ernstig mishandeld

  • Rotterdam
  • Update 

Twee vrienden kregen het op 23 maart aan de stok met drie hen onbekende mannen. Na een verbale schermutseling werden de slachtoffers fysiek aangevallen en één van hen zeer ernstig mishandeld.

Update

Er zijn tot nu toe negen tips binnengekomen over de daders. Heeft u meer informatie, laat het de politie weten!

119242_rdam-m_daders4.jpg

Het gebeurde die zaterdagavond rond 23.15 uur op de Korte Lijnbaan ter hoogte van het Schouwburgplein. Terwijl het slachtoffer al op de grond lag, werd hij nog een aantal keer geslagen en meer dan eens hard tegen het hoofd getrapt.Zijn vriend die kwam aangesneld, kreeg ook een paar rake klappen.

119242_rdam-m_daders3.jpg
Kenmerken daders

De man die het slachtoffer tegen het hoofd schopte, is vrij klein van stuk, stevig gebouwd en lijkt wat te trekken met zijn rechterbeen. Hij heeft donker haar en een stoppelbaardje. Die avond had hij een donkerkleurig jack aan, donkerkleurige schoenen en een blauwe spijkerbroek met lichte vegen.

119242_rdam-m_jas.jpg

Aan de tweede dader valt direct zijn zilverkleurige jack op, een zogenoemde ‘bubblecoat’, mogelijk van het merk Nickelson. Deze man lijkt net als de andere twee daders licht getint en hij droeg tijdens de mishandeling sportschoenen en een donkere spijkerbroek.

119242_rdam-m_daders1.jpg

De derde man lijkt iets langer dan de andere twee en heeft een vrij slank postuur. Hij had een blauwe spijkerbroek aan, donkerkleurige schoenen en een donkerkleurige jas met een lichtkleurig vlak op de rug. Onder zijn lichtkleurige capuchon had hij een zwarte pet op.

  • Wie herkent een of meer van de mannen op de bewakingsbeelden?

Getuigenoproep

Er was veel uitgaanspubliek op de been die avond. Meer mensen dan de politie tot nu toe heeft gesproken, moeten iets van de mishandeling hebben gezien. Meld u zich s.v.p. als u dat nog niet heeft gedaan, ook als u informatie heeft omtrent de identiteit van de daders.Tippen kan op 0800-6070, online via het tipformulier of anoniem op het gratis nummer 0800-7000.

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Help de politie

 

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Korte Lijnbaan

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.