Woningoverval aan de Parnassialaan

  • Hellevoetsluis
  • Update 

Jonge moeder vastgebonden en beroofd

Op 4 juli 2016, laat op de avond, wordt een 21-jarige moeder overvallen in haar eigen woning aan de Parnassialaan in Hellevoetsluis. De politie is nog op zoek naar de identiteit van één van de twee daders.

Voordeur

Het slachtoffer is die avond alleen thuis met haar baby in haar appartement in de flat Landzicht. Wanneer er kort voor middernacht op de voordeur wordt geklopt, kijkt ze eerst door het raampje naast de deur wie er staat.

117205_hvtsluis_small.jpg

Omdat het een vrouw blijkt te zijn die aanklopte, doet de bewoonster open. Maar dan blijkt dat er naast de deur ook een man staat. Het ongenode duo dringt binnen en sleurt het slachtoffer mee. Ze binden de jonge moeder vast en halen haar hele huis overhoop.

Bewakingsbeelden

De politie denkt al te weten wie de mannelijke dader is, maar is nog op zoek naar zijn vrouwelijke kompaan. Zij wordt rond de 25 jaar oud geschat, is ongeveer 1.60 meter lang en spreekt accentloos Nederlands. Ze had op die 4e juli vrij lang, krullend, zwart haar en droeg een opvallende pet met het opschrift ‘Coke Boys’. Op de bewakingsbeelden uit het flatgebouw is haar gezicht goed te zien.

  • Wie (her)kent de vrouw op de bewakingsbeelden?

  • Wie heeft andere informatie over deze overval?
Anniko van Santen
Tip doorgeven

Help de politie

Parnassialaan

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.