Woningoverval op gezin aan de Wieder

  • Heerhugowaard
  • Update 
tcm17297645_large.jpg

Het hele gezin stond doodsangsten uit omdat iedereen werd bedreigd met vuurwapens.

Update

Er kwam geen enkele tip binnen. Wie vertelt alsnog wie dit zijn?

Op donderdagavond 28 maart, iets na 20.00 uur, wordt er een overval gepleegd op een huis aan de Wieder in Heerhugowaard. De dochter (12) van het gezin dat daar woont doet open, waarop drie daders met een vuurwapen naar binnen stappen. Het meisje, haar broertje (8) en de moeder worden gescheiden van de vader. Eén man blijft bij hen. De vader moet met de twee anderen mee. Na een strooptocht door het huis worden zowel de ouders als de kinderen vastgebonden en gaan de mannen weer weg met de Audi A6 van het gezin.

tcm17297643_large.jpg
Aanhouding

Op 22 april 2013 heeft de politie één verdachte in deze zaak aangehouden. Buiten informatie op de nog niet aangehouden verdachten is ook informatie op de reeds aangehouden verdachte nog steeds welkom.

tcm17297646_large.jpg
Vindplek Audi

Die Audi A6 werd later teruggevonden aan de Elft in het dorp Hippolytushoef. Die locatie zegt misschien wel iets over de daders.

tcm17297644_large.jpg
Mazda 323 F

De politie heeft aanwijzingen dat er bij deze overval mogelijk een rode Mazda 323 type F betrokken is. Waarschijnlijk heeft deze Mazda aan de achterzijde schade.

  • Wie is er op donderdagavond 28 maart, iets na 20.00 uur, getuige geweest van de overval op een gezin in een huis aan de Wieder in Heerhugowaard?

  • Wie (her)kent aan de hand van de bewakingsbeelden en mogelijk in combinatie met een beschadigde rode Mazda 323 en / of het dorp Hippolytushoef de daders?

  • Wie heeft er gezien dat de Audi A6 werd achtergelaten aan de Elft in het dorp Hippolytushoef?

Wieder

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.