Zwaargewonde man (47) aangetroffen in woning

  • Maastricht

Een 47-jarige man werd op zondagavond 28 juni 2020 zwaargewond aangetroffen in zijn woning aan de Roserije in Maastricht. Mogelijk is de man al een dag eerder ernstig mishandeld.

Update

Inmiddels heeft de politie ook een tweede persoon gearresteerd. Het onderzoek gaat door.

Alerte buren

Omwonenden die vermoedden dat er iets mis was met de man, hebben de politie ingeschakeld. Hadden zij dat niet gedaan, had het slachtoffer het misschien niet gered. De man werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht en zijn situatie is nog steeds ernstig.

Zaterdagmiddag

202350_maastricht_regio7.jpg
De Roserije in Maastricht

Uit onderzoek is gebleken dat het slachtoffer op zaterdag 27 juni rond 13.00 uur voor het laatst is gezien. Hij werd echter pas op zondagavond om 19.00 uur in zijn woning gevonden. Mogelijk heeft de man al die tijd op hulp moeten wachten. De politie onderzoekt nog of het een gerichte persoonlijke aanslag was op het leven van de man.

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Help het onderzoek verder

Heeft u het weekend van 27-28 juni iets opvallends gezien of gehoord in de omgeving van de Roserije in Maastricht? Of heeft u informatie over mogelijke conflicten rond het slachtoffer of in de omgeving? Neem alstublieft contact op. U kunt ook anoniem uw informatie doorgeven via Meld Misdaad Anoniem.

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Roserije

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.

MEER OVER