Zware mishandeling man (41) op het Chasséveld

  • Breda
  • Update 

De dader stapte gewoon over hem heen toen hij bewusteloos op de grond lag.

Update

Negen mensen tipten en er is inmiddels een naam genoemd van de dader. De politie wil nog wel graag in contact komen met twee mensen die destijds aangifte deden van de mishandeling.

Op zondag 2 augustus 2015 rond 23.00 uur is een man (41) na het feest Drop the 90’s zwaar mishandeld op het Chasséveld in Breda. Het slachtoffer wil naar huis en is op zoek naar een taxi. Opeens krijgt hij een klap van een andere man en gaat meteen bewusteloos neer. De dader stapt gewoon over hem heen en weet weg te komen in de verwarring.

  • Wie is er op zondag 2 augustus 2015 rond 23.00 uur getuige geweest van de zware mishandeling van een man (41) op het Chasséveld in Breda?
tcm17345297_large.jpg
Slachtoffer

De klap was zo hard en de man viel daardoor zo ongelukkig, dat het slachtoffer pas later bijkwam en geen idee had wat er was gebeurd. In het ziekenhuis bleek dat hij een gebroken oogkas had, een scheenbeen dat op vijf plaatsen gebroken was, een hersenschudding en hij ziet nog altijd dubbel.

tcm17345293_large.jpg
Dader

Hij is gespierd, droeg waarschijnlijk een oranje shirt en witte sportschoenen.

  • Wie (her)kent aan de hand van de bewakingsbeelden de dader?

  • Wie heeft de dader die nacht gezien?
tcm17345296_large.jpg
Motief

De aanleiding is totaal onduidelijk. De klap kwam uit het niets.

tcm17345294_large.jpg
Getuigen

De politie wil graag spreken met de twee mensen die toen uiteindelijk de politie hebben ingeschakeld. Ook wil de politie graag in contact komen met het groepje van drie dat eerst opliep met het slachtoffer en de dader.

  • Wie herkent zichzelf in de getuigenoproepen?
tcm17345295_large.jpg
Mercedes

De politie zoekt ook nog de inzittenden van een witte Mercedes met panorama dak. De mishandeling was vlak voor hen. Toen ze zagen dat de hulpdiensten er waren zijn ze vertrokken.

Chasséveld

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.