Beloning in onderzoek dood Rodney Mijnals

Beloning € 20.000

In het onderzoek naar de dood van Rodney Mijnals zijn tot nu toe drie verdachten aangehouden. Een 22-jarige man zit al langere tijd vast. Een 23-jarige man zit niet meer vast, maar blijft verdachte in deze zaak. Op maandag 21 november 2022 hield de politie een 25-jarige man aan. Alle drie deze verdachten zijn inwoner van Almere.

De Officier van Justitie in Amsterdam looft een beloning van 20.000 euro uit voor de tip die leidt tot de oplossing van deze zaak.

Meer personen betrokken

De 41-jarige Mijnals werd in de Fizeaustraat slachtoffer van vuurwapengeweld, nadat onbekende mannen zijn huis waren binnengedrongen. Bij het incident rond 20.30 uur op 19 februari 2022 raakte een vriend van Mijnals gewond aan een arm.

Rodney Mijnals Preloader
Rodney Mijnals
Rodney Mijnals Preloader

In het onderzoek zijn de afgelopen maanden aanwijzingen binnengekomen dat er nog meer personen bij het misdrijf betrokken zijn. De politie doet nog onderzoek naar wat precies hun rol is geweest; bijvoorbeeld of ze in Mijnals’ woning zijn geweest en/of een rol hebben gespeeld bij de voorbereidingen of het vluchten.

Twee donkerkleurige auto’s

Rond het moment van het fatale schietincident reden in de buurt van de woning aan de Fizeaustraat twee donkerkleurige auto’s: een Volkswagen Golf en een Mercedes. De politie wil graag weten wie die avond van 19 februari in deze auto’s hebben gereden.
De inzittenden van deze voertuigen kunnen iets belangrijks hebben gezien of zijn mogelijk zelf bij het schietincident betrokken geweest.

Politieonderzoek in de Fizeaustraat Preloader
Politieonderzoek in de Fizeaustraat
Politieonderzoek in de Fizeaustraat Preloader

Deel uw informatie

Contact opnemen met de politie kan op de volgende manieren:

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar