‘Bolle Jos’ waarschijnlijk betrokken bij vermissing Naima Jillal

De politie heeft sterke aanwijzingen dat een man met de naam Jos – bijnaam ‘Bolle Jos’ – betrokken is bij de mysterieuze verdwijning van Naima Jillal. De aanwijzing is een belangrijk nieuw spoor in het onderzoek dat al sinds 20 oktober 2019 loopt. Er moeten mensen zijn die weten wat de relatie tussen Naima en deze ‘Bolle Jos’ zou kunnen zijn.

update
teaser-date

02-03-2021 21:51

Sinds de uitzending zijn er zes tips binnengekomen. De tips gaan over het aandeel van ‘Bolle Jos’ en daarbij zijn ook namen genoemd. Meer informatie blijft welkom.

De politie vermoedt dat Naima Jillal slachtoffer is geworden van een criminele afrekening. Ze zou ter verantwoording zijn geroepen voor een mislukte cocaïnedeal.

Niet meer in leven

Mevrouw Jillal stapte die zondagavond 20 oktober 2019 op de Gustav Mahlerlaan in Amsterdam in in een donkerkleurige Volkswagen Polo. Sindsdien is er niets meer van haar vernomen. Wel zou er een foto of zouden er foto’s circuleren waaruit zou blijken dat Naima niet meer in leven is.

Soortgelijke Volkswagen Polo Preloader
Soortgelijke Volkswagen Polo
Soortgelijke Volkswagen Polo Preloader

Gestolen kentekenplaten

Inmiddels is duidelijk dat er op die bewuste Volkswagen Polo gestolen kentekenplaten zaten. Die platen zijn losgehaald van een geparkeerde auto in Amsterdam-Noord.

Aandeel van ‘Bolle Jos’?

Heeft u informatie over het aandeel van ‘Bolle Jos’ bij de vermissing van Naima Jillal of beschikt u over andere belangrijke details? Geef het door. Dat kan ook vertrouwelijk of anoniem.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34
Tippen vanuit het buitenland (lokaal tarief): +3179 - 3459800

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar