Brutale inbraak terwijl bewoonster thuis is

In het dorp Ugchelen, gemeente Apeldoorn, wist een inbreker op klaarlichte dag zijn slag te slaan in een woning aan de G.P. Duuringlaan. Behalve een aantal dierbare sieraden, werd onder meer een bankpas buitgemaakt. De verdachte en een vermoedelijke handlangster staan op beeld.

Terwijl de bewoonster op 19 april 2023 haar gazon maaide, haalde de inbreker in rap tempo haar huis overhoop. Heel wrang achteraf is dat hij even later – mét buit – vrij ontspannen vlak langs haar liep. Laat het alstublieft de politie weten als u een idee heeft wie deze man kan zijn,

Beelden verdachten

Oók op beeld hierboven: een vrouw die ging pinnen met een bankpas van het slachtoffer. Dat deed ze, opmerkelijk genoeg, in Almere. De vrouw heeft een piercing rechts boven haar mond en had een tamelijk opvallende jas aan en een Nike-petje op. Weet of vermoedt u iets over haar, mogelijk in combinatie met de verdachte van de inbraak, meld het alstublieft.

Over de inbreker wisten buurtbewoners nog te vertellen dat hij rookte en dat hij in een donkerkleurige Volkswagen Tiguan reed. Hopelijk zet dat iemand aan het denken, wellicht in combinatie met de stad Almere en/of de vrouw die daar bij een geldautomaat werd gefilmd.

Waar zijn de sieraden?

De sieraden die de nog onbekende man meenam, zijn voor het slachtoffer onvervangbaar. Los van de materiële waarde is de diefstal vooral emotioneel een grote klap voor mevrouw. Kijkt u alstublieft goed naar de foto’s hieronder; mogelijk is een aantal van de sieraden ergens te koop aangeboden (geweest).

Geef uw tip door

Contact opnemen met de politie kan op de volgende manieren:

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar