Caféruzie mondt uit in zware mishandeling

De politie in Limburg is op zoek naar de daders van een ernstige mishandeling in een café in Kerkrade. Een 24-jarige man werd daarbij zo ernstig toegetakeld dat hij onder meer ernstig hoofdletsel opliep.

update
teaser-date

01-12-2020 20:36

Bedankt voor de vier binnengekomen tips. Heeft u meer informatie over deze zaak? Geef het door!

Het incident gebeurde in de nacht van vrijdag 14 op zaterdag 15 augustus 2020 in café Tevree aan de Kasperenstraat. De sfeer leek in eerste instantie gemoedelijk, maar het liep die nacht al snel uit de hand.

Afreageren

Buiten gaf namelijk iemand een forse man een klap. Hoewel die dader gelijk wegvluchtte, leek de forse man zich vervolgens binnen op iedereen af te reageren.

Barkruk en biljartbal

De eerste de beste die hij op zijn pad tegenkwam, gaf hij een klap. Ook het 24-jarige slachtoffer werd direct neergeslagen. Daarbij haalde de forse man zelfs uit met een barkruk. Zijn handlanger gooide een biljartbal naar het slachtoffer. 
Zodra de 24-jarige man viel, werd hij ernstig mishandeld door het tweetal. Ze sloegen onder andere op hem in met een stok. Het is onduidelijk waarom juist deze man zo ernstig werd toegetakeld. Vanwege zijn verwondingen, heeft hij zich langdurig nauwelijks kunnen bewegen. 

Duitssprekend

De twee daders spraken Duits. De forse man is zo’n 2 meter lang en heeft een lage, zware stem. Hij heeft meerdere tatoeages.
Het tweetal is na de mishandeling weggereden in een BMW. Het is onduidelijk of dit hun eigen auto was. De politie komt graag in contact met de bestuurder.

De daders vertrokken in deze BMW Preloader
De daders vertrokken in deze BMW
De daders vertrokken in deze BMW Preloader

Wie herkent de mannen op de beelden?

Heeft u meer informatie over de daders en/of de BMW? Geef het alstublieft door.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Tippen vanuit het buitenland (lokaal tarief): +3179 - 3459876

ONLINE TIP DOORGEVEN

Sterktewens

Om het 24-jarige slachtoffer een bericht te sturen, gebruikt u de link hieronder.

Stuur een sterktewens

Kijk ook eens naar