Daders van woninginbraak vastgelegd op beeld

Twee inbrekers haalden op zaterdagavond 21 december 2019 een woning aan de Nessermolen in Amstelveen compleet overhoop. De mannen zijn vastgelegd door een bewakingscamera.

update
teaser-date

14-07-2020 20:04

Zes kijkers namen na de uitzending contact op met de politie, bedankt! Meer informatie blijft welkom.

Eén van hen forceert een zolderraam om binnen te komen. Hij laat vervolgens via een raam op de eerste etage zijn compagnon binnen. Na een kort overleg kiezen ze ieder hun eigen werkterrein in de woning.

Slaapkamer overhoop

Eén van hen is tijdens zijn zoektocht duidelijk in beeld. Met een zaklampje tussen zijn tanden haalt hij in een slaapkamer het ene na het andere kastje overhoop. De politie schat deze man rond 40 jaar oud. Kenmerkend is zijn kalende kruin.

Handlanger

Helaas is zijn handlanger slechts kort in beeld. Deze man heeft eveneens een slank postuur, is zo’n 1.80 tot 1.85 meter lag en droeg een winterjas met een merkje op de linkerschouder.

Sieraden buitgemaakt

Naast een fles Lâncome-parfum en contant geld, maakten de mannen ook veel sieraden buit. Mogelijk zijn deze naderhand ergens te koop aangeboden.

Help de politie

Herkent u (een van) de mannen op de beelden of weet u waar de gestolen sieraden kunnen zijn? Neem alstublieft contact op.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Hart onder de riem

Via onderstaande link kunt u de getroffen bewoners een bericht sturen.

Stuur een sterktewens

Kijk ook eens naar