Doodsbedreiging en vernieling in wijk Heiakker

Bij een woning in de Deurnse wijk Heiakker werd in augustus 2021 een brief achtergelaten met daarin een gruwelijke doodsbedreiging. Die was gericht aan de zoon van de familie die er woont. De persoon die de brief in de brievenbus stopte, is door een camera vastgelegd.

De politie hoopt er met uw hulp achter te komen wie de brief heeft opgesteld en laten afleveren. De gefilmde jongeman vormt in het onderzoek natuurlijk een heel belangrijk spoor. Hij gooide, na even aarzelen, ook nog een steen door een ruit. Wie is hij?

update
teaser-date

12-04-2022 19:19

Dertien mensen deelden nuttige informatie met de politie. Een aantal van u vermoedt dat de gefilmde verdachte een vrouw zou kunnen zijn. Het onderzoek gaat onverminderd voort.

De dreigbrief zoals de Deurnse familie die ontving Preloader
De dreigbrief zoals de Deurnse familie die ontving
De dreigbrief zoals de Deurnse familie die ontving Preloader

Denk mee over de beelden

Vergezeld van een afschuwelijke foto van een executie, stond in de brief de tekst zoals op de foto hierboven. Het is volstrekt onbekend wie de zoon van de getroffen familie zo zou willen bedreigen. Hij is iemand met twee banen, een relatie en een verder ook stabiel leven.
Hopelijk helpt u aan de hand van de beelden de recherche verder op weg. De persoon die bij de woning aan de Zilveren Maan werd gefilmd is slungelig en leek wat te twijfelen over zijn acties. Herkent u hem aan zijn manier van doen of aan zijn kleding of sneakers, neem alstublieft contact op met de politie.

Help de politie

  • Wie weet of vermoedt iets over de persoon op de beelden?
  • Wie heeft informatie over een mogelijk motief voor de bedreiging?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar