Garagehouder tweemaal slachtoffer van intimidatie

Een fietser die midden in de nacht ruim een kwartier op een bedrijventerrein rondhangt; dat ruikt naar onraad. In Terneuzen bleek dat afgelopen oktober te kloppen: de betreffende fietser is zeer waarschijnlijk betrokken bij de brandstichting bij een garagebedrijf.

Gelukkig wist de eigenaar het vuur daar aan de Ambachtsstraat snel te doven met een brandblusser. Het gevoel van dreiging is er echter niet minder om. Dat werd nóg persoonlijker toen nog geen maand later – bij hem thuis – een steen tegen een ruit werd gegooid.

Ambachtsstraat in Terneuzen Preloader
Ambachtsstraat in Terneuzen
Ambachtsstraat in Terneuzen Preloader

Verdachte op beeld

Voorafgaand aan het gooien van de steen blijkt de vermoedelijke dader al zo’n dertig minuten te hebben rondgehangen rond de woning van het slachtoffer en diens gezin. Ook hij was op de fiets.
In de omgeving van de Mascagnistraat en de Rossinistraat is deze verdachte die woensdagavond 10 november 2021 op beeld vastgelegd. Heeft u een idee wie dit kan zijn, neem alstublieft contact op met de politie.

Herkenning gevraagd

Het is onduidelijk of de verdachte die op 10 november werd gefilmd dezelfde persoon is die op 15 oktober 2021 in de buurt van het garagebedrijf rondhing. Ook over laatstgenoemde is ieder beetje informatie heel erg welkom.
Weet of vermoedt u van één of beide gelegenheden wie de fietser is, neem alstublieft contact op met de politie. Dat mag natuurlijk ook anoniem, via 0800-7000, of via het online tipformulier hieronder.

Geef uw tip door

  • Wie is de persoon of zijn de personen die rondom de twee incidenten op beeld werd(en) vastgelegd?
  • Wat kan het motief zijn voor de bedreigingen?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar