Gewelddadige straatrovers maken twee Rolex-horloges buit

Een Heerlens echtpaar werd op dinsdag 7 juni 2022 met geweld van hun dure horloges beroofd. Van de drie mannen die daar zeer waarschijnlijk voor verantwoordelijk zijn, kan de politie u beelden laten zien. Een en ander speelde zich rond 19.15 uur af in een parkeergarage in het centrum van Heerlen.

Die garage is gelegen onder de Parkflat aan de Putgraaf. De ingang die de slachtoffers gebruikten ligt aan de straat Mariabad. Eenmaal binnen werden ze overrompeld door drie overvallers. De man van het echtpaar probeerde zich te verzetten, maar werd geslagen en ruw tegen een muur gesmeten.

Ernstig letsel

Van het echtpaar werden hardhandig twee Rolex-horloges afgenomen. Ook werd contant geld uit de handtas van de vrouw gestolen. Nadat de daders allebei de slachtoffers aan een trapleuning vastbonden met tiewraps, sloegen ze op de vlucht.
Later in het ziekenhuis werd goed duidelijk hoeveel geweld de overvallers hadden gebruikt. Het mannelijke slachtoffer had een hersenschudding opgelopen en op twee plekken een breuk in een oogkas.

Uw tip kan van belang zijn

Op de foto’s hieronder ziet u om welk model Rolexen het gaat en wat daarvan de serienummers zijn. De daders gingen er met die horloges vandoor in de richting van begraafplaats Akerstraat. Heeft u hen mogelijk gezien of (her)kent u iemand op de camerabeelden, neem alstublieft contact op met de politie. Dat kan ook anoniem bij ‘M’.

Help de politie

Herkent u (een of meer van) de personen op de bewakingsbeelden, geef het door aan de politie. Meld het alstublieft ook als u weet waar de Rolex-horloges zouden kunnen zijn.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar