Opsporing Verzocht Preloader
alert

De politie is dringend op zoek naar TBS’er Henk Ernst (61). Hij is voor het laatst gezien op maandag 27 juli op de Coolsingel in Rotterdam. Als u Henk Ernst heeft gezien of weet waar hij verblijft, benader hem dan niet zelf, maar neem direct contact op met de politie.

double-arrow

Inbreeksters dumpen loodzware kluis in trappenhuis

Vier vrouwen wisten op 29 augustus 2019 ongemerkt in te breken bij appartementencomplex Villa Delta in Goes. De loodzware kluis die het viertal probeerde buit te maken, lieten ze achter in het trappenhuis.

De vier vrouwen verschenen in de middag bij de ingang van het complex aan de Evertsenstraat. Het lijkt op de beelden een hele optocht waarbij de vrouwen achter elkaar weten binnen te komen. 

Appartementencomplex Villa Delta Preloader
Appartementencomplex Villa Delta
Appartementencomplex Villa Delta Preloader

Geen braakschade

Vervolgens wisten ze zonder enige braakschade in te breken in één van de appartementen. Hoewel ze hun best hebben gedaan om ook de kluis mee te nemen, lieten ze die uiteindelijk toch maar in het trappenhuis achter. Wél wisten de vrouwen enkele gouden sieraden buit te maken, waaronder een unieke 24-karaats gouden set waarvan de schakeltjes uit holle piramides bestaan.

Wie herkent de vrouwen?

Mogelijk slaan de vrouwen vaker toe, ook op andere plaatsen in Nederland. Herkent u hen? Geef het alstublieft door.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar