Inbrekers op beeld voordat ze hun slag slaan

Drie mannen hebben net te laat door dat ze gefilmd worden wanneer ze gaan inbreken in een huis aan de Elvis Presleylaan. Ze maken voor een flink bedrag aan sieraden buit, maar pas nadat ze vol in beeld zijn.

update

Er zijn zeven tips binnengekomen over die drietal. Bedankt, extra tips blijven welkom!

Op zondagavond 24 juni 2018 verschijnt het drietal bij de achterpui van een vrijstaand huis aan de Elvis Presleylaan in Goes. Ze doen omzichtig hun best om niet gehoord of gezien te worden, maar zien dan dat die moeite vergeefs is: ze zijn vastgelegd door een camera aan de gevel.

Een van de inbrekers draait de camera weg, waarna ze zich een weg het huis in verschaffen.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Herkenning gevraagd

Wie herkent één of meer van deze mannen? Dader 1 had een spijkerbroek, een donkerblauw jack en donkerkleurige gympen aan en een grijze pet op. Hij lijkt kort haar te hebben, droeg donkerkleurige handschoenen en had die dag een baard van een aantal dagen.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Dader 2 droeg een donkerblauw jack, vermoedelijk behorend bij een regenpak. Ook hij had een spijkerbroek en donkerkleurige gympen aan. Wat opvalt aan zijn handen, is dat hij er iets lichtblauws aan droeg – mogelijk wanten, maar het lijken sokken te zijn.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

De derde inbreker had een vlassig snorretje, had witte handschoentjes aan en liep op witte of lichtgrijze sneakers. Hij droeg een grijze 'EA7'-joggingbroek van Emporio Armani en een donkerder grijze hoody. De hoody heeft links op de borst een embleem, mogelijk van voetbalclub Chelsea FC.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie herkent de inbrekers op de bewakingsbeelden?

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar