Inbreeksters nemen 34-delig servies mee

De politie is op zoek naar twee inbreeksters die op 17 augustus 2019 toesloegen in een wooncomplex in Goes. Die zaterdagmiddag gingen de vrouwen ervandoor met een opmerkelijke buit; naast sieraden, ook een oud Royal Albert-servies.

Op de bewakingsbeelden zijn in totaal drie inbrekers te zien: twee vrouwen en een man. De man (20) is onherkenbaar gemaakt, want hij is inmiddels aangehouden.

Anna Paulownaplein

Rond het middaguur weten de vrouwen binnen te komen bij het wooncomplex aan het Anna Paulownaplein. Om via de centrale toegangshal verder het complex in te komen, moet één van de bewoners de deur voor hen openen.
Ze hangen daardoor minutenlang rond in het portaal, maar uiteindelijk hebben ze geluk en kunnen ze naar binnen glippen.

Royal Albert-servies

Soortgelijk servies Preloader
Soortgelijk servies
Soortgelijk servies Preloader

Ze breken vervolgens in in de woning van een 89-jarige man. Ze stelen van de bewoner een 34-delig Royal Albert-servies. Ook zijn er kostbare sieraden weggenomen.
Het drietal vertrekt vervolgens buitenom. De breekbare en kostbare buit hebben ze verstopt in een kistje en twee tassen.

Wie herkent de inbreeksters?

Mogelijk draagt één van de vrouwen een pruik. Herkent u hen, of heeft u de vrouwen elders gezien? Geef het alstublieft door.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar