Jihad Jafo (32) al ruim een maand vermist

De politie maakt zich ernstig zorgen om het lot van de sinds maandag 6 december 2021 vermiste Jihad Jafo (32). Mogelijk is de inwoner van Enschede het slachtoffer geworden van een misdrijf.

Grasjuffer

Voor de verjaardag van zijn oudste kind had Jihad die maandag een feestdag georganiseerd. Na een gezellige dag zwemmen en uit eten bij McDonald’s, ging hij ’s avonds nog even de deur uit. Jihad kwam echter nooit meer thuis bij zijn woning aan de Grasjuffer in Enschede.

Jihad Jafo Preloader
Jihad Jafo Preloader

Jihad Jafo

Heeft u Jihad ergens gezien of weet u waar hij kan zijn (geweest)? Neem a.u.b. contact op met de politie.

  • 32 jaar oud
  • 1.70 meter lang
  • hoog voorhoofd en kleine oren
  • tatoeage op rechterarm.

Jihad droeg de avond van zijn vermissing een zwarte jas, een zwart T-shirt met rood/witte opdruk, een zwarte broek en zwarte, nette schoenen.

Uitgestapt bij rotonde 

Jihad werd die maandagavond rond 19.30 uur opgehaald door een vriend. Die vriend geeft aan dat toen ze bij de rotonde aan de Euregio en Sleutelweg waren, Jihad een auto zag staan met daarin iemand die hij per se moest spreken. Hij is vervolgens uitgestapt en dat is het laatste dat de vriend van hem zag.

Omcirkeld de plek waar Jihad uit de auto stapte Preloader
Omcirkeld de plek waar Jihad uit de auto stapte
Omcirkeld de plek waar Jihad uit de auto stapte Preloader

Telefoongegevens

Hoewel zijn vrouw nog heeft geprobeerd Jihad te bellen, kreeg ze die avond geen gehoor. Op basis van telefoongegevens weet de politie dat zijn toestel die avond rond 21.20 uur nog heeft aangestaan in Den Ham.

Conflicten

De politie maakt zich ernstig zorgen om zijn lot en houdt er zelfs rekening mee dat Jihad niet meer leeft. Mogelijk is de aanleiding een persoonlijk of crimineel conflict.
In het verleden is Jihad de fout in gegaan door drugs te vervoeren. Het is voor de politie onduidelijk of hij zich mogelijk weer als koerier heeft laten inzetten.

Jihad Jafo met zijn gezin Preloader
Jihad Jafo met zijn gezin
Jihad Jafo met zijn gezin Preloader

Gronau in Duitsland

Jihad ging veel om met mensen in het Duitse Gronau. Hij kwam daar ook wel eens in horecagelegenheden. Hij en zijn vrouw komen oorspronkelijk uit Syrië. Speciaal voor hun landgenoten staan op politie.nl deze informatie en vragen die de recherche heeft in het Syrisch.

Help de politie

Wie heeft meer informatie over de vermiste Jihad Jafo?
Wie weet mogelijk meer over een eventueel conflict?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34
Tippen vanuit het buitenland (lokaal tarief): +3179 - 3459800

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar