Man door groep beroofd op NS-station

Opsporing Verzocht Preloader

Een 28-jarige man werd op het treinstation van Middelburg met geweld beroofd door een groep van vier mannen. De vermoedelijke daders zijn die avond van woensdag 3 november 2021 rond 22.30 uur door camera’s vastgelegd.

Tussen Goes en Middelburg was het slachtoffer door een medepassagier aangesproken over drugs, wat hem al een onbehaaglijk gevoel gaf. Eenmaal aan het perron in Middelburg duwde diezelfde man hem de trein uit, waarna de groep daders hem met geweld beroofde.

update
teaser-date

22-02-2022 20:09

Mede dankzij uw tips lijkt de identiteit van één van de verdachten bekend. Informatie over de drie mannen op de foto’s is nog heel erg welkom.

Nog drie verdachten gezocht

Bij een worsteling werd van de 28-jarige man zijn iPhone gestolen, waarbij in het hoesje onder meer een betaalpas zat. Hoewel de beelden van het incident niet haarscherp zijn, hoopt de politie dat u toch één of meerdere van de belagers herkent.

Verdachten beroving station Middelburg Preloader
Verdachten beroving station Middelburg
Verdachten beroving station Middelburg Preloader

Twee mogelijke getuigen

Daarnaast komt de politie graag in contact met twee jong ogende mannen die ook op het bewuste perron aanwezig waren tijdens de beroving. Het gaat om een persoon die rond 22.30 uur over het perron liep met een fiets en een tweede persoon die rond diezelfde tijd alleen het perron op liep.

Help de politie

  • Wie weet iets over de verdachten op de beelden?
  • Wie zijn de mogelijke getuigen?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar