Na enorme drugsvondst: herkenning verdachte gevraagd

Bij een inval vorig jaar in een loods op bedrijventerrein Schiebroek in Rotterdam, trof de politie achter een dubbele muur een verborgen ruimte aan waar een enorme hoeveelheid harddrugs lag. Van een man die bij de handel daarin betrokken moet zijn, zijn er camerabeelden.

In de loods aan de Dotterbloemstraat werd 2.500 kilo methamfetamine aangetroffen; de drug die in kristalvorm bekend staat als ‘crystal meth’. Het is, met een straatwaarde van honderden miljoenen euro’s, de grootste meth-vangst ooit in Europa.

Camera geplaatst

De recherche had, in een onderzoek naar een criminele organisatie, het betreffende pand al een tijdje in het vizier. Er was daarom een politiecamera geplaatst. Van één van de verdachten die in de loods zijn gefilmd, is de identiteit nog niet achterhaald.

Geef uw tip door

Uw informatie over de man op de beelden is zeer welkom. Wie hij is, wil de politie natuurlijk weten, maar bijvoorbeeld ook met wie hij omgaat of in wat voor een auto hij rijdt.
Heeft u de verdachte gezien bij bedrijventerrein Schiebroek of ergens anders? Heeft u gezien in wiens gezelschap hij was? Heeft u andere informatie over wat zich rond de Rotterdamse loods heeft afgespeeld? Meld het alstublieft.

Help de politie

  • Wie weet wie de man op de beelden is?
  • Wie heeft informatie over deze man of over mogelijke handlangers?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34
Tippen vanuit het buitenland (lokaal tarief): +3179 - 3459800

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar