Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Ouders van baby Sem na 15 jaar nog altijd spoorloos

Opsporing Verzocht Preloader
stamp-aangehouden

Ruim vijftien jaar geleden ontdekten spelende kinderen het lichaampje van een pasgeboren baby in een vijver in Doetinchem. Het slachtoffertje – later Sem Vijverberg genoemd – was met fors geweld om het leven gebracht en in een vijver achtergelaten in het park Kapperskolk.

update
teaser-date

07-09-2022 14:56

Naar aanleiding van een anonieme tip kreeg het coldcaseteam een vrouw uit Doetinchem in beeld. Zij is aangehouden. De politie vermoedt dat de vrouw de moeder is van de gevonden baby. Een DNA-onderzoek moet daarover uitsluitsel geven.

Wat de rol van de aangehouden vrouw is geweest bij de dood van de baby en het achterlaten van het lichaampje, wordt onderzocht.

Kijk ook eens naar