Overval op erotische shop 4Myself aan de Oostzeedijk

Ze vluchten met een geldla en blauwe geldkist

update

Er zijn meer dan 20 tips gekomen. Zo dachten meerdere mensen dat de linker overvaller ook wel eens een vrouw kon zijn. De eigenaar die vlak voor die persoon stond had die indruk niet, maar we geven het toch even mee, want de zaak is nog niet opgelost. En denk ook graag mee over de trui van de rechter-overvaller. Verschillende mensen gaven door dat het logo van Call of Duty zou zijn. Daar zijn de rechercheurs achteraan gegaan, is niet zo. Wie herkent dat logo, komt het inderdaad uit de gamingwereld of is het ergens anders van? Wat is dat voor trui? Kunt u helpen? We horen graag van u.

Op zaterdagavond 9 april 2016 wordt rond 21.45 uur erotische shop 4Myself aan de Oostzeedijk in Rotterdam overvallen. 

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Overval

Twee gewapende jonge mannen stormen de zaak binnen en eisen de geldla. Na meer bedreigingen geeft de eigenaar hen ook een blauwe geldkist. 

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Daders

Het gaat om twee vermoedelijk jonge, lichtgetinte overvallers van amper 20 jaar. Van de linker zijn zijn handen en een stukje van zijn gezicht te zien. De rechter valt vooral op door zijn trui met het bijzondere teken op de borst. 

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie vermoedt wie deze overvallers zijn of heeft hen zien lopen in de omgeving van de shop? 
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft een geldla en blauwe geldkist gevonden in de omgeving van de Oostzeedijk? 

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar