Overval Bristol aan het Mathenesserplein

Opsporing Verzocht Preloader

Met een vuurwapen schreeuwt de man om de kluis.

Op zondagmiddag 3 januari 2016 wordt rond 16.15 uur een overval gepleegd op de Bristol aan het Mathenesserplein in Rotterdam. Hij wil naar de kluis en bedreigt met een vuurwapen een medewerkster en een collega. De doodsbange medewerkers openen uiteindelijk de kluis, waarna de dader vervolgens de handen van de angstige vrouwen vastbindt en vertrekt.

Dinsdagavond 3 mei bewakingsbeelden.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Kluis

Hij schreeuwt opnieuw dat hij naar de kluis wil, die de doodsbange medewerkers uiteindelijk voor hem openen. De man stopt de inhoud van de kluis in de plastic Lidl tas die hij bij zich heeft en bindt vervolgens de handen van de angstige vrouwen vast.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op zondagmiddag 3 januari 2016 rond 16.15 uur getuige geweest van de overval op de Bristol aan het Mathenesserplein in Rotterdam?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Vlucht

Nadat hij de vastgebonden dames heeft opgesloten in het kantoor waar de kluis staat, loopt hij door de winkel naar buiten. Daarna is hij vermoedelijk op zo’n soort fiets vertrokken. Het merk en type zijn bij de politie bekend.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft hem op zijn vlucht gezien?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Dader

Het is een licht getinte man, rond de 30 jaar oud, zo’n 1.80m lang en hij heeft een vlassig baardje en een snor. Hij droeg een donkerblauwe jas met capuchon. Hij had een plastic tas van Lidl bij zich.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent aan de hand van de bewakingsbeelden, en mogelijk in combinatie met de fiets de dader?

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar